Malkara Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Malkara Belediye Meclisi mayıs ayı meclis toplantısı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Malkara 4.05.2023 13:23:00 0
Malkara Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi


Mayıs Ayı Meclis Toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. 

 


KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ 


Daha sonra gündem maddeleri görüşüldü. Gündemin 1. maddesinde yer alan Allıışık Mahallesi 155 ada 1 parsel hakkındaki İmar Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Tahsisli Taşınmazların Tapu Devri hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.  Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.


OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ 


Daha sonra Mali Hizmetler Müdürlüğünün 2022 Yılı Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 4. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Boş Kadro Derece Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündem dışı 1. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Devir/Tahsis hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.


Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10