Tarih: 18.04.2018 14:16

Mangal ve semaver sezonu açıldı

Facebook Twitter Linked-in

HAVALAR ISINDI MANGAL VE SEMAVER SATIŞLARI BAŞLADI

 

Kadir Sobaları işletmecisi Tayfun Kabaklar, “Biz sobacılar olarak kışın  genellikle  çeşitli soba ve soba borusu ve aksesuarlarının satışını yapıyoruz.  Yaz  sezonunda da soba satışı olmaması nedeniyle  kendi imalathanelerimizde çeşitli mangallar ve çeşitli semaverler üretimi yaparak  piknikçilere bunların satışını yapıyoruz. Ayrıca mangal  ve semaverin yanında mangal kömürü satışı da yapıyoruz.  Piknikçiler bütçelerine göre mangal ve semaver çeşitlerini tercih ediyor” dedi.

 

 

BU YIL MANGAL VE SEMAVER SATIŞLARINDA BEKLENEN OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİZ

 

 Recep Sobaları Sahibi Ümit Kabaklar da, “  Çerkezköy sanayi kenti olması nedeniyle her bütçeye uygun olan mangal ve semaver çeşitlerinin satışını yapıyoruz. Ancak ucuz olanların yanında çok kaliteli olanlarda var uzun yıllar kullanmayı tercih edenler bunları talep ediyor tabiî ki bunun gibi ürünlere talep ucuz olan ürünlere göre az oluyor. Temennimiz bu yıl yaz mevsiminin uzun sürmesi ve beklenen mangal ve semaver satışını yapma düşüncesindeyiz.  İnşallah bu yıl beklentilerimiz ve tahminlerimiz tutarda durgun geçen kış sezonunu yaz mevsiminde yapacağımız mangal ve semaver satışlarıyla telafi ederiz diye düşünüyoruz”.dedi.   

 

 

15 İLE 700 LİRAYA KADAR MANGAL VE SEMAVER VAR

 

Tayfun Kabaklar, mangalların 15 TL ile 700 TL arasında fiyatlarla satıldığını, semaverlerin de 35 TL ile 500 TL  fiyatlar ile satıldığını ifade ederek  kalitesine ve ebatına  göre   satışa sunulduğunu, mangal kömürünü de kalitesine göre torbasının 5 TL -10 TL arasında sattıklarını belirtti.

 

Haber/Seyit SÜREN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —