Marmaraereğlisi’nde yol çalışmaları hızlandırıldı

Marmaraereğlisi Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla beraber ilçenin dört bir yanında yol çalışmalarını hızlandırdı.

Marmara Ereğlisi 29.05.2023 14:25:00 0
Marmaraereğlisi’nde yol çalışmaları hızlandırıldı


Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; asfalt, kilitli parke taşı, beton yol ve mıcır yol yapımının yanı sıra, engebeli olan yerlerde yapılan çalışmalar sayesinde ulaşımı kolaylaştırıyor. Başta engelli ve yaşlılar olmak üzere vatandaşların rahatlıkla sokağa çıkabilmesi için erişilebilirlik çalışmaları yapılıyor. Özellikle bozuk ve işlek caddelerde yolları tamamen yenileyerek daha konforlu hale getiriyor ve ulaşım kolaylaştırıyor.


“GİRİLMEDİK MAHALLE VE SOKAK BIRAKMIYORUZ”


Genel rutin işlemlerine devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlanan program kapsamında; Türkmenli Mahallesi, Çeşmeli Mahallesi, Yakuplu Mahallesi ve Yeniçiftlik Mahallesi; Atatürk 30, Atatürk 31, Belediye 2, Mehmetçik sokaklarda kilitli parke taşı çalışmaları tamamlandı. Yetkililer, Yeniçiftlik Mahallesi Millet Caddesi’nde devam eden sıcak asfalt dökümünden sonra ekiplerin çalışmalarına Vatan Caddesi ile devam edeceklerini belirtti.  Çalışmaları yerinde inceleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’Havaların ısınması ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçenin dört bir yanında çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Aciliyet sırasına göre saha çalışmalarını programlıyoruz. Eşit hizmet anlayışından yola çıkarak ilçemizde girilmedik mahalle ve sokak bırakmıyoruz” dedi. 


Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10