Marmaraereğlisi'ndeki depremzedelerle bir araya geldiler

Marmaraeğrelisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol ile Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçeye gelen depremzedelerle bir araya gelip, ihtiyaçların sordu.

Marmara Ereğlisi 26.02.2023 15:11:00 0
Marmaraereğlisi

Marmaraeğrelisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol ile Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçeye gelen depremzedelerle bir araya gelip, ihtiyaçların sordu. Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Burada kimi vatandaşlarımız evlerini açtılar, kimi otel sahibi bir vatandaşımız 6 aylığına otelini açtı. Bizler de belediye olarak her zaman yanlarındayız. Yapılması gereken ne varsa biz yapmaya hazırız” dedi. 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremin ardından bazı afetzedeler geldikleri Marmaraereğlisi'nde Emlak Konutları'nda misafir edilmeye başlandı. 

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Kaymakam Gökhan Gürbüzerol ile Belediye Başkanı Hikmet Ata, ziyaret ettikleri depremzedelerin ihtiyaçları olup olmadığı konusunda görüşlerini aldı. Belediye Başkanı Hikmet Ata, gelen depremzedeler için yapılması gerekenlerin yapıldığını ve bunun devam edeceğini belirterek, "Yaşadığımız bu felaket sonrasında bölgemize gelen depremzede ailelerimizle ilgili olarak çalışmalarımız sürüyor. Burada kimi vatandaşlarımız evlerini açtılar, kimi otel sahibi bir vatandaşımız 6 aylığına otelini açtı. Bizler de belediye olarak her zaman yanlarındayız. Yapılması gereken ne varsa biz yapmaya hazırız" dedi.

Haber / Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10