Metruk binaların yıkımı devam ediyor

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Hemşehrilerimiz açısından can ve mal kaybının önüne geçerek kötü niyetli şahısların uğrak noktası olan binaların yıkımına devam edilecek” dedi.

Malkara 9.07.2023 11:14:00 0
Metruk binaların yıkımı devam ediyor


Malkara Belediyesi tarafından güvenlik ve asayiş bakımından tehlike arz ettiği tespit edilen binaların yıkımının devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Hemşehrilerimiz açısından can ve mal kaybının önüne geçerek kötü niyetli şahısların uğrak noktası olan binaların yıkımına devam edilecek” dedi.

Malkara Belediyesi ekipleri tarafından Yeni Mahalle Ferah Sokak tapuda ada:135 parsel:17 ve ada:136 parsel:1 numaralarıyla kayıtlı olan metruk binaların yıkımı gerçekleştirildi.


TALEPLER İNCELENİYOR 


Metruk binalarının yıkım işlemleri için belediyelere veya gerekli kamu kurumlarına yapılan taleplerin incelendiğini kaydeden belediye yetkilileri, “Yıkıma aykırılık tespit edilmediği takdirde gereği yapılmaktadır” dedi.  Güvenlik ve asayiş bakımından tehlike arz ettiği tespit edilen metruk binaların yıkımına devam ettiklerini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Hemşehrilerimiz açısından can ve mal kaybının önüne geçerek kötü niyetli şahısların uğrak noktası olan binaların yıkımına devam edilecek” dedi. 


Haber / Dilek Hilal DURAN 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10