Milli eğitimde e-konferans dönemi

Milli Eğitim Bakanlığının yeni eğitim öğretim yılında başlattığı e-konferans sistemini Türkiye'de ilk uygulayan kurumlar arasında yer alan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sistem ?

Milli eğitimde e-konferans dönemi

İLK UYGULAYAN KURUMLARDAN BİRİYİZ

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç, yaptığı açıklamada, e-konferans sistemini Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü olarak uygulamaya geçirdiklerini söyledi. Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü olarak e-konferans sistemini Türkiye'de ilk uygulayan kurumlar arasında yer aldıklarını ifade eden Genç, "Bakanlığımızca başlatılan e-konferans sistemi Eylül ayında başladı. Bize verilen yetki ile bu sistemi önce ilçe milli eğitim müdürlüklerimizde sonra da okullarımızda oluşturduk" dedi.
 

BİRÇOK BÖLGEYLE AYNI ANDA TOPLANTI YAPILABİLİYOR

E-konferans sistemi ile internet üzerinden birçok bölgeyle aynı anda toplantı yapabildiklerini ifade eden Genç “Daha önce ilçe milli eğitim müdürlerimizle 2 kez e-konferans uygulaması ile toplantı düzenledik ve çok verimli oldu. Bu uygulamayı şimdi de okul yöneticilerimiz için düzenlenen 'Protokol Kuralları' seminerinde kullandık. Tekirdağ merkezde düzenlenen seminere e-konferans sistemiyle ilçelerdeki okul yöneticilerimiz uzaktan katılabiliyor. Bu sistem sayesinde her ilçede ayrı ayrı konferans düzenlemek yerine bir defada bütün ilçeleri dahil edebiliyoruz" diye konuştu.