Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi çarşamba günü açılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi’nin 2 Kasım’da vatandaşların hizmetine sunulacak.

Muratlı 31.10.2022 16:24:00 0
Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi çarşamba günü açılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi’nin 2 Kasım’da vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “2 Kasım Muratlı’nın düşman işgalinden kurtuluş gününde saat 12.30’da gerçekleşecek açılış törenimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi, 2 Kasım Muratlı’nın düşman işgalinden kurtuluş gününde düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine sunulacak.             

BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHALARI BULUNUYOR

Toplam inşaat alanı 3 bin 866 metrekare olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi hakkında bilgi veren yetkililer, “30*50 metre boyutlarında açık halı saha, 9*18 metre boyutlarında basketbol ve voleybol sahası, 72 metrekare prefabrik soyunma odası ve bin 30 metrekare yeşil alandan oluşuyor. Ayrıca, Muratlı Yüzme Havuzu’nun içerisine 150 metrekare fitness salonu ekipman ve zemin kaplamaları yapıldı” dedi.

İLÇEDE ÖNEMLİ BİR İHTİYACI GİDERECEK

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ genelinde vatandaşlarımızın spor ve kültür-sanat etkinliklerini yerine getirebilecekleri, sosyalleşebilecekleri alanlar kazandırmak amacıyla projelerimize devam ediyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi de ilçemizde önemli bir ihtiyacı giderecek önemli bir projedir. Projemizin sözleşme bedeli KDV dâhil 3 milyon 308 bin,72 TL’dir. Ben, 2 Kasım Muratlı’nın düşman işgalinden kurtuluş gününde saat 12.30’da gerçekleşecek açılış törenimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Haber/Bedirhan ÇELENK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10