Muratlı Yarı Olimpik Yüzme havuzu açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların kullanması için hayata geçirdiği Muratlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun yeni sezon açılışı gerçekleşti.

Muratlı 19.05.2022 19:25:00 0
Muratlı Yarı Olimpik Yüzme havuzu açıldı

Törende konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak spor ve sporcuların her zaman yanında olduk. Spor alanında başarılı yatırımları ve projeleri hayata geçirdik. Muratlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz da bu kapsamda önemli yatırımlarımızdan başında geliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Muratlı ilçemizde hemşerilerimize havuzumuzun sezon açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni sezonda tüm çocuklarımızın ve hemşerilerimizin havuzumuzun tadını doyasıya çıkarması temennisi ile sezonun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

KASIM AYINA KADAR HİZMETTE OLACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'nin katıldığı sezon açılışında çocuklar ve vatandaşlar havuzun keyfini doyasıya çıkardı. Yetkililer yaptıkları açıklamada, “ Çocuk havuzu, yarı olimpik yetişkin havuzu ve soyunma kabinlerinin yer aldığı Muratlı Muratlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Kasım ayının sonuna kadar vatandaşların hizmetinde olacak” dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10