Nallar, sahillerde devam eden çalışmaları inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından sahillerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

29.04.2024 15:46:00 0
Nallar, sahillerde devam eden çalışmaları inceledi

Başkan Nallar vatandaşların yaz mevsiminde keyifli vakit geçireceği kıyı şeridinde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü kaydetti.

 

“SAHİLLERİMİZ CANLANIYOR”

 

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, “Yaz mevsimi yaklaşıyor, sahillerimiz canlanıyor. Siz değerli vatandaşlarımızla birlikte geçireceğimiz keyifli vakitler için kıyı şeritlerimizde çalışmalarımız sürüyor. Tekirdağ Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Şenol Taşmerdivenli ile birlikte Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcımız Burak Boğaç Baykal'dan Alkaya sahilimizde yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldık ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerimizle sohbet ettik” dedi. 

 

 

YAKLAŞAN FESTİVAL İLE İLGİLİ VATANDAŞLARIN GÖRÜŞ VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Başkan Nallar daha sonra, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek 58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali öncesi sahilde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Nallar, yaklaşan festival ile ilgili görüş ve taleplerini dinledi.

 

ALKAYA SAHİLİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

 

Süleyanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, yaklaşan yaz mevsimi öncesi Alkaya Sahili'nde yapılan düzenleme çalışmalarını inceledi. Başkan Nallar inceleme sonrası yaptığı açıklamada sahilin çok yakında yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetinde olacağını müjdeledi.

 

 

Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10