Ototek çalışanları piknikte bir araya geldi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Ototek Metal İşleme Sanayi ve Ticaret fabrikasının çalışanları önceki gün düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi.

Ototek çalışanları piknikte bir araya geldi

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Ototek Metal İşleme Sanayi ve Ticaret fabrikasının çalışanları önceki gün düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi.

13 ÇALIŞANA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Genel Müdür Reinhold Menacher’ın sağlık sorunları nedeniyle katılamadığı etkinlikte 15 sene ve üstü çalışan Aydın Zaralı, Mehmet Kuşçoğlu, Ercan Elmaz, Sadrettin Turan, Ahmet İnce,    Ercan Evin, Orhan Uras, Zelkif Özgür, Dahil Küçük, İsmet Yürük, Hüseyin Gül, Hikmet Akın ve Şevket Güçlü’ye hizmetlerinden dolayı Şirket ortaklarından Klaus Rumpp, İşletme müdürü Emir Sandıkcı ve sendika temsilcisi Mustafa Dural tarafından teşekkür plaketi verildi.
ÇOCUKLARA HEDİYELER VERİLDİ
1991 yılından beri aksesuar ve otomotiv parçaları üreten Alman sermayeli bir firma olan Ototek’in çalışanları ve ailelerine yönelik düzenlediği piknikte çocuklar arasında da yarışma yapılarak dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL