Parke taş yol çalışmaları devam ediyor

Şarköy Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü kilit parke taş ve kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şarköy 2.02.2024 15:51:00 0
Parke taş yol çalışmaları devam ediyor

Camikebir Mahallesi’nde Çengel, Olukbaşı, Kervan, Lale, Tütün ve Buğday Sokak ile Fidanlık, Yeni Olukbaşı Caddesi’nde yapımına başlanan 13 bin 320 metrekarelik büyüklüğe sahip parke taş yol çalışmaları kapsamında; onarım ihtiyacı olan ve sorun teşkil eden yerlerle ilgili de belirlenen plan dâhilinde çalışmalar gerçekleştirilmeye devam ediyor.

DEFORME OLAN PARKE TAŞ YOLLAR DA YENİLENİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları sonrası deforme olan parke taş yolların da yenilendiğini söyleyen yetkililer, “Koordineli şekilde gerçekleşen çalışmalar neticesinde kentin alt yapısı sağlam temeller üzerine kurulurken; üst yapı da kent estetiğine uygun olacak şekilde güvenli ve konforlu hale getiriliyor” ifadelerini kullandı. 

 

 

“ÇALIŞMALARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK” 

Konuyla ilgili açıklama yapan Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, ‘’ Alt yapı ve üst yapı çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak, modern sokakları vatandaşlarımızla buluşturacağız. Şarköy’ümüzün güzide mahallelerinden biri olan Camikebir Mahallesi’nde bulunan hemşehrilerimize en güzel hizmeti sunabilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Vizyoner belediyecilik anlayışı kentimizin en büyük ihtiyaçlarını bir bir çözüme kavuştururken; yepyeni ve tertemiz yolları da hemşehrilerimizin kullanımına sunuyoruz. Kentimizin tüm sokaklarını konforlu ve güvenli hale getirene kadar çalışmalarımız artarak devam edecek. Yapımına başladığımız 6 sokak ve 2 cadde de toplam 13 bin 320 metrekarelik parke taş yol çalışmasının Camikebir Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Yaptığımız çalışmalar süresince bizlere sabır gösteren ve destek veren hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Haber / Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10