Tarih: 14.11.2013 15:57

Pera dünya mutfağını Çerkezköy’e taşıdı

Facebook Twitter Linked-in

EÐİTİM VERİLDİ
İstanbul Ekol Gıda Genel Koordinatörü ve Mutfak şefi olan Zekeriya Akmantar’ı Çerkezköy’e getiren Pera Pastaneleri gerçekleşen eğitimler kapsamında personeline ördek, bıldırcın, rissotto gibi çok özel yemekleri öğrenme fırsatı tanıdı. 18 yıldır bu mesleği yaptığını belirten Zekeriya Akmantar “Geçtiğimiz hafta geldiğimizde personel ile tesisleri gezdik. Çerkezköy’de av hayvanları, İtalyan mutfağı, rissotto yemeklerinin eksikliğini gözlemledik. Bir haftalık eğitimin ardından öğrettiğimiz yemek çeşitlerini personel ile birlikte işler hale getirdik. Bu yemekleri Çerkezköylü vatandaşlarımızın ayaklarına getirdik” diye konuştu.
 
 
“HER TÜRLÜ YENİLİÐE AÇIÐIZ”
Çerkezköy’e gerçek dünya mutfağını getirdiklerini belirten Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk “Çerkezköy’e yenilik katarak dünya mutfağında önemli kariyeri olan Zekeriya Akmantar ile birlikte personelimize eğitim verdik. Çerkezköy’e gerçek dünya mutfağını getirdik. Pera Pastanesi olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Çerkezköy’lü vatandaşlarımız artık İstanbul’un en lüks restaurantlarında yediği leziz yemekleri Çerkezköy’de de işletmemizde bulabilecekler. Çerkezköy’deki vatandaşlarımız her türlü yeniliğe açığız” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —