Piknik şöleninde buluştular

Tokat Artova İgdir Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yıl ilk kez organize ettiği piknik şöleni Kapaklı Pınarça İkiz göllerde düzenlendi. Yaklaşık bin kişinin katıldığÄ?

Çerkezköy 18.06.2018 19:48:00 0
Piknik şöleninde buluştular

Tokat Artova İgdir Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Kapaklı Pınarça İkiz göller mesire alanında piknik şöleni gerçekleştirildi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

 

Programa MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Abdullah Öğe, MHP Tekirdağ Milletvekili adayı Koray Önsel, Kapaklı Belediye meclis üyesi Akın Yılmaz, İstanbul Tokatlılar Platformu Başkanı Yusuf Uzun, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, İstanbul Fatih Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Rafet Fener, Çerkezköy Tokatlılar Dernek Başkanı Ersoy Aktaş,Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Yusuf Orçun Demir, sponsorlar, esnaflar, iş adamları ve Tokatlılar katıldı.

 

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

 

Programda konuşma gerçekleştiren Tokat Artova İgdir Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Şakrak” Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz piknik şölenimize gelen siyasilere, iş adamlarına ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıldan sonrada da düzenli bir şekilde nicelerini düzenleriz. Birliğimizi bütünlüğümüzü hiçbir zaman kaybetmeyiz” diye konuştu. Tekirdağ merkez ve ilçelerden de katılımın yoğun olduğu piknik şöleninde davul zurna ile gönüllerince eğlenen Tokatlılar sahneye çıkan sanatçılar Ünzile Tekin ve Tekin Tekin’in söylediği şarkılarla eğlenceli bir gün geçirdiler. İlk kez piknik ağalık seçimlerinin de yapıldığı programda 20 bin TL ile Mustafa Kaplan piknik şöleninin ağası seçildi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10