‘Plastik Aşklar’ ÇOSB’de sahnelendi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) kültür-sanat programı kapsamında sahneye konulan, ünlü oyuncu Oya Başar’ın başrolde oynadığı, ‘Plastik Aşklar’ tiyatro oyunu, tiyatroseverler ile buluştu.

Çerkezköy 28.10.2022 17:25:00 0
‘Plastik Aşklar’ ÇOSB’de sahnelendi

Oyunu; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi İlyas Kum ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce tiyatrosever izledi.

BAŞROLDE OYA BAŞAR YER ALDI

Ali Cüneyd Kılcıoğlu’nun yazdığı, Orçun Ucal’ın yönettiği Oya Başar ve Ebru Kural’ın sahne aldığı tiyatro oyunu büyük beğeni ile izlendi. Oya Başar'ın başrolünü üstlendiği oyunda; eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, elit ama bir o kadar da alaturka Alev ile çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber, saf Sezen’in yüzleşmeleri ve gelgitlerinin yanında hayatla, kendileriyle ve ortak aşklarıyla hesaplaşmaları mizahi bir dille anlatıldı. Tek perdelik olarak sahnelenen oyununun sonunda ünlü oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda protokol tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10