Polisten zehir tacirlerine operasyon

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kapaklı’da bir eve düzenlediği operasyonda çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tekirdağ 30.04.2024 10:19:00 0
Polisten zehir tacirlerine operasyon


Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kapaklı’da bir eve düzenlediği operasyonda çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, üç şüpheli ise uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma suçundan gözaltına alındı. 

Bir ihbarı değerlendiren Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kapaklı’da bir adrese operasyon düzenledi.


ÜÇ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI 


Evde yapılan aramada 80 gram sentetik kannobinoid maddesi, 210 gram sentetik kannobinoid üretiminde kullanılan oğul otu, 4 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, uyuşturucu ve uyarıcı madde üretiminde kullanılan kimyasal sıvı, aseton, makas, eldiven, jelatin, öğütücü ile uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 400 TL para ele geçirildi. Olayda üç şüpheli A.P. Z.A. Ve N.A. İsimli şahıslar uyuşturucu ve uyarıca madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı. 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10