Tarih: 31.05.2016 21:39

Samet Ayaz ikinci kez Türkiye şampiyonu oldu.

Facebook Twitter Linked-in

RAKİPLERİNİ AÇIK ARA MAĞLUP ETTİ

Samet Ayaz İlk maçını Bolu’lu rakibi ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar güzel bir oyun sergileyen Samet Ayaz maçı 14-0 kazanmasını bildi. Ayaz, ikinci maçında İstanbul’lu rakibini 12-0, üçüncü maçında Ankara’lı rakibini 7-1, dördüncü maçında Batmanlı rakibini 10-1, beşinci maçında Şanlıurfalı rakibini 12-1, altıncı maçta Ankaralı rakibini 8-0,yedinci, maçında ise Samsunlu rakibini 11-7 mağlup ederek rahat bir şekilde yarı finale çıktı.

 

YARI FİNALDE SAMSUN’LU RAKİBİNİ 11-7 MAĞLUP ETTİ

Yarı final müsabakasında Samet Ayaz güçlü bir rakip ile karşılaştı. Müsabakanın ilk dakikalarında biraz  zorlanan Samet Ayaz ilerleyen dakikalarda rakibinin zayıf noktalarını bularak o yönlere saldırmaya başladı ve başarılı da oldu. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçı Samet Ayaz 11-7 kazanarak finale yükseldi.

 

FİNALDE ŞAMPİYONLUĞU ALTIN VURUŞLA KAZANDI

Samet Ayaz  Final müsabakasında Ankaralı sporcu ile karşı karşıya geldi. Zevkli ve bir o kadar heyecanlı geçen müsabaka başa baş sonuçlandı. Normal süresi dolan müsabakada uzatmalara gidildi ve uzatmalarda bir altın vuruş yapan Samet Ayaz rakibini 1-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyona boyunca  yaptığı 9 maçta hiç yenilgi almadan 2. Kez Türkiye şampiyonu olan Samet Ayaz Çerkezköy ve Tekirdağ’ın ismini  büyük kitlelere duyurması sevinç yarattı.

 

Haber / Seyit SÜREN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —