Şampiyonlardan Başkan Yurdakul’a ziyaret

Keşan’da organize edilen Trakya Cup Voleybol Turnuvasında şampiyon olan Malkaraspor’un sporcuları ve teknik heyeti, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u ziyaret ettiler.

Malkara 20.06.2023 14:21:00 0
Şampiyonlardan Başkan Yurdakul’a ziyaret

 

Keşan DOÇEK, Keşan Belediyesi ve Keşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Keşan’da organize edilen Trakya Cup Voleybol Turnuvasında şampiyon olan Malkaraspor’un sporcuları ve teknik heyeti, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u ziyaret ettiler.

 



Trakya Cup Voleybol Turnuvasında, Keşan DOÇEK, Süleymanpaşa Belediyespor, Malkaraspor, Enez Belediyespor, Şarköy Doğa Sporları Kulübü, Velimeşe – Velbis takımları yer almış ve 8 Mayıs 2023 Pazartesi oynanan final müsabakasında Şarköy Doğa Sporları Kulübünü 3-1’lik skorla yenen Malkaraspor turnuvanın şampiyonu olmuştu.

Malkaraspor’un sporcuları ve teknik heyeti Malkara Belediye Başkanı Ulaşö Yurdakul’u makamında ziyaret etti. Ziyarette; Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, Malkara Spor Voleybol Takımı Teknik Heyeti ve sporcuları yer aldı.


TEŞEKKÜR ETTİ 


Ziyarette konuşan Teknik Heyet Sorumlusu Hüsamettin Özfidan,“Şampiyonluk kupasını Malkara’ya getirdiğimiz için hepimiz çok mutluyuz. Trakya Cup Voleybol Turnuvasına katılmamızda bizlere destek olan Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’a, bizleri Keşan’da yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner’e, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özer’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. 


DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ 


Teknik Heyet Sorumlusu Hüsamettin Özfidan şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a hediye etti. Başkan Ulaş Yurdakul da,“ Trakya Cup Voleybol Turnuvası’nda gerek başarılarıyla gerekse sporcu ahlakıyla bizleri en iyi şekilde temsil eden Malkaraspor Voleybol Takımı sporcularına ve teknik heyetine teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olmaya, kendilerine destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  Başkan Yurdakul daha sonra şampiyon takımın sporcularına ve teknik heyetine madalya takdim etti. 


Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10