Sarıkurt, Kent Söyleşilerinin konuğu oldu

Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programı - Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Kent Söyleşileri düzenlendi.

Çorlu 23.05.2024 15:45:00 0
Sarıkurt, Kent Söyleşilerinin konuğu oldu

Düzenlenen programa; Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Murat Taşan, NÜYYAM Müdürü Miray Özden, SBMYO Müdürü Doç. Dr. Gökmen Kantar, Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Mehtap Polat, akademik personel ve öğrenciler katıldı. 

 

DEĞERLENDİRMELER YAPILDI 

 

Kent Söyleşilerinin moderatörlüğünü Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Mehtap Polat üstlendi. Programda Kent Diplomasisi Bağlamında Kardeş Şehir Uygulaması üzerine değerlendirmeler de yapıldı. 

 

 

“BİR ARAYA GELMEKTEN HER ZAMAN KEYİF ALIYORUM” 

 

Kent Söyleşilerinin ardından açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Bugün sevgili gençlerimizin konuğuydum. Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programı - Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği Kent Söyleşileri kapsamında hocalarımızla ve bir araya gelmekten her zaman ayrı bir keyif aldığım değerli üniversite öğrencilerimizle “Kent Diplomasisi Bağlamında Kardeş Şehir Uygulaması” üzerine önemli ve kıymetli bulduğum bir söyleşi gerçekleştirdik” dedi. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Sarıkurt, “Bizleri Namık Kemal Üniversitemizde ağırlayan Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Murat Taşan’a, söyleşiyi gerçekleştirmemize vesile olan NÜYYAM Müdürü Sayın Doç. Dr. Miray Özden'e, SBMYO Müdürü Sayın Doç. Dr. Gökmen Kantar'a, moderatörlüğü üstlenen Merkez Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Mehtap Polat’a, hocalarımıza ve kıymetli öğrenci arkadaşlarıma davetleri, paylaştıkları fikirleri ve güzel sözleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Semih SARMA 

 


0282 747 65 10