Şarköy’de çocuk parkları yenileniyor

Şarköy Belediyesi, çocukların güvenli, keyifli ve eğlenceli bir şekilde vakit geçirmeleri için 8 çocuk parkını yenileyecek.

Şarköy 16.08.2023 11:30:00 0
Şarköy’de çocuk parkları yenileniyor

 

Şarköy Belediyesi, çocukların güvenli, keyifli ve eğlenceli bir şekilde vakit geçirmeleri için 8 çocuk parkını yenileyecek. Yenilenecek çocuk parklarında, yeni nesil çocuk oyun grupları, kondisyon aletleri, kent mobilyaları bulunacak. Parklara, çeşitli oyun gruplarının yanında salıncak, tahterevalli, zıp zıp ve kondisyon aletleri yerleştirilecek.

Şarköy Belediyesi tarafından Mutlu Çocuklar Parkı ile başlayan kapsamlı çalışma Zeytinli Parkı, Gökkuşağı Parkı, Renkli Düşler Parkı, Parlayan Yıldızlar Parkı, Masal Parkı, Minik Kalpler Parkı ve Küçük Kalpler Parkı’nın yenilenmesi ile tamamlanacak. 

 

KENT MOBİLYALARI DA BULUNACAK 

 

Yenilenecek çocuk parklarında, yeni nesil çocuk oyun grupları, kondisyon aletleri, kent mobilyaları bulunacak. Parklara, çeşitli oyun gruplarının yanında salıncak, tahterevalli, zıp zıp ve kondisyon aletleri yerleştirilecek.

 

HER AYRINTIYI DÜŞÜNÜYORUZ 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, “Çocuklarımızın hayal gücünü geliştirebilmelerini desteklemek için yenilenecek parklarda ilham verici aktiviteleri çocuklarımızla buluşturacağız. Bu sayede çocuklarımız hem eğlenerek vakit geçirebilecekleri hem de öğrenme sürecine katkı verecek bir sosyal ortama sahip olacaklar. Yenileyeceğimiz 8 adet çocuk parkına güvenlik kameraları yerleştirerek gözbebeğimiz olan çocuklarımızın ve halkımızın güvenliğini esas alıyoruz. Çocuk parklarının sadece fiziksel alanlar olmadığını aynı zaman da sosyal etkileşimi de teşvik ettiğinin bilincindeyiz. 

Şarköy Belediyesi olarak; eğlence dolu parklarımızda çocuklarımızın güvenliği ve mutluluğu için her ayrıntıyı düşünüyoruz. Her yaş grubuna ve ilgi alanına hitap eden parklarımızda çocukların hayal dünyasını da canlandıracak unsurları seçerek, düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz. Yenileme işlemleri tamamlanarak hizmete sunduğumuz Mutlu Çocuklar Parkı’nın çocuklarımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

 

Haber / Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10