Şarköy’de sevgi yolundaki çalışmalar tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin çalışmasıyla modern bir görünüme kavuşan 800 metre uzunluğundaki Sevgi Yolu’ndaki çalışmalar tamamlandı.

Şarköy 16.10.2023 13:42:00 0
Şarköy’de sevgi yolundaki çalışmalar tamamlandı


Sevgi yolunun bambaşka bir görünüme kavuştuğunu kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “ Yenilenmiş bisiklet yolları, yeşil alanları, modern kent mobilyaları, akrilik ve kauçuk zemin çalışmaları, ağaç ve çiçekleri ile birlikte Sevgi Yolu insanlarımızı mest eder duruma geldi” dedi.

Çalışmalar kapsamında bin 600 metre çit imalatı ile yeşil alanlar çevrelenerek koruma altına alındığını kaydeden yetkililer, “ Toplamda 50 adet ağaç, 4 bin 800 adet gül ve 90 adet yasemin dikildi. Alana 83 adet yeni bank yerleştirilirken 24 adet çöp kovası konuldu. Yürüyüş ve bisiklet yollarının yenilenmesi ile birlikte bin 103 metrekare akrilik zemin, bin 832 metrekare kauçuk zemin imalatı yapılmıştır” dedi. 

 


MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTURDUK 


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekiplerinin dokunuşu ile Sevgi Yolu’nun bambaşka bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Modern kentlerinden en önemli göstergelerinden biri yoldur. Şarköy ilçemizde bulunan Sevgi Yolu’nda çalışmalarımızı tamamladık. 

 

800 metre uzunluğundaki yolda ekiplerimiz özverili ile çalıştılar ve ortaya modern bir bulvar çıkardılar. Yenilenmiş bisiklet yolları, yeşil alanları, modern kent mobilyaları, akrilik ve kauçuk zemin çalışmaları, ağaç ve çiçekleri ile birlikte Sevgi Yolu insanlarımızı mest eder duruma geldi. Yenileyerek bambaşka bir görünüme kavuşturduğumuz Sevgi Yolu’nun tüm Şarköylü hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10