Sitespor Beycilerspor'u gole boğdu

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor hazırlık maçında İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Beycilerspor ile karşı karşıya geldi.

Sitespor Beycilerspor

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Önceki gün oynanan karşılaşmaya Sitespor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili bir futbol ortaya koyan Sitespor Tolga’nın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran Sitespor Fahrettin’in şık golü ile farkı ikiye çıkardı. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Sitespor sağlı sollu ataklarla rakibine nefes aldırmadı. Olcay’ın şık golü ile farkı üçe çıkartan Sitespor kalan dakikalarda ataklarını sıklaştırdı.

 

İLK DEVREDEN YEDİ GOL ÇIKTI

Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Sitespor ilk devrenin ilerleyen bölümlerine doğru Kadir’in golü ile farkı dörde çıkardı. Konuk ekip Beycilerspor ise Sitespor karşısında kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı. Savunmada hata yapmayan ve kanatları iyi kullanan Sitespor Tolga’ın şık golü ile farkı beşe çıkardı. Kalan dakikalarda Olcay’ın golü ile farkı altıya çıkartan Sitespor ilk devre tamamlanmadan Tolga ile bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini 7-0 önde tamamladı.

 

OLCAY BEŞ GOL ATTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Sitespor Teknik Direktörü Nevzat Aksaka tüm sporcularına yer verdi.Karşılaşmanın ikinci devresinde de ataklarını sıklaştıran Sitespor Olcay ile sekizinci golü bulurken, konuk ekip Beycilerspor ise bulduğu şeref sayısı ile farkı tekrar yediye indirdi. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Sitespor Olcay ile skoru 9-1’e getirdi. Oyun disiplininden kopan konuk ekip karşısında çok rahat oyun sürdüren Sitespor’da günün en başarılı ismi Olcay’ın beşinci golü ile karşılaşmadan 10-1 galip ayrıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Müsabakada izinli olan Mustafa Dündar , Fırat Aşık , Mert Arslanalp , Semih Çelik ve kaleci Rahmi yer almadı. Sakatlığı devam Mert Üstüntanır'ın ise 2 haftada daha sahalardan uzak kalacağı bildirildi.Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Sitespor Yönetim Kurulu üyesi Elmas Tarcan” Bizleri kırmayıp , misafirimiz olan Beyciler Spor Kulübü'ne teşekkür ederiz.İstanbul 1.Amatör liginde onlara başarılar dilerim." dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Sözlerine devam eden Tarcan "Maç ile ilgili konuşmak gerekirse; sonuçların önemli olmadığı , hazırlık karşılaşmaları bunlar.Bugün sporcularımız iyi mücadele ettiler.Mücadelelerinden ötürü hepsini canı gönülden kutlarım.Sezon başlamasına az bir süre kaldı. 2014-2015 sezonunda tüm takımlara başarılar dilerim" dedi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU