Süper Lig'de 4.hafta heyecanı yaşanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde hafta sonunda dördüncü hafta heyecanı yaşacak. Haftaya lider durumda giren 1461 Karadenizspor haftayı bay geçerken, ikinci sırada bulunan Saray Belediyespor ise haftanın en önemli karş?

13.10.2017 19:37:00 0
Süper Lig

KAPAKLISPOR SARAY DEPLASMANINDA

 

Ligde oynadığı üç karşılaşmada sekiz gol atıp kalesinde iki gol gören 1461 Karadenizspor haftayı bay geçerken, Haftanın en önemli karşılaşması Saray’da oynanacak. Haftaya dokuz puan ve averajla ikinci sırada giren Saray Belediyespor deplasmanda oynadığı iki karşılaşmayı da kazanan Kapaklıspor’u konuk edecek. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da oynanacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Ligde ilk haftayı bay geçtikten sonra oynadığımız iki karşılaşmayı da beş gollü kazandık. Bu hafta ise deplasmanda Saray Belediyespor’a konuk olacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Şampiyon olmak istiyorsak bu gibi deplasmanlarda puan kaybetmemeliyiz. Bu hafta rakibimizi mağlup ederek rakibimizin namağlup unvanını sonlandırmak istiyoruz. Bütün futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Taraftarlarımızı da bu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

DOĞANSPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor ise deplasmanda Sağlamtaşspor’a konuk olacak. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma da saat 14.00’de başlayacak. Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “  Geçen hafta kendi sahamızda  kendi hatalarımız nedeniyle Saray Belediyespor’a 4-3 maplup olarak haftayı puansız kapadık.Oysa rahat alacağımız bir maçtı ancak oyunun zaman zaman yüksek tempoda oynanması ve de yakaladığımız pozisyonları da gole çeviremememiz ve rakibimiz ise yakaladığı pozisyonları iyi değerlendirmesi neticesinde sahadan mağlup ayrıldık.Bu hafta deplasmanda Sağlamtaşspor ile yapacağımız puan mücadelesinde mutlak üç puan almak için sahaya çıkacağız. Puan kaybetme lüksümüzün olmadığını oyuncularımıza söyledik ve her kesin görevini en iyi şekilde yapması konusunda da uyardık. Şampiyonluk hedefimizden uzaklaşmamak için bu hafta alacağımız galibiyetle elde  edilecek üç puan bizim için çok önemli. Bu nedenle maça çok iyi hazırlandık.Alacağımız galibiyeti de taraftarlarımıza hediye edeceğiz” dedi.

 

ÇORLU KÜLTÜRSPOR EVİNDE

 

Oynadığı üç karşılaşmada yedi puan elde eden Marmaraereğlisi Belediyespor ise üç puanla sekizinci sırada yer alan Çorlu Kültürspor’a konuk olacak. Pazar günü Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde puanları bulunmayan Ergenegücü Ulaşspor ile Çorlu Kültürspor Ergene Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 14.45’te başlayacak. Ligde oynadığı üç karşılaşmadan da puan çıkartamayan Şarköyspor ise evinde altı puanla yedinci sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor’u konuk edecek. Şarköy Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşmada saat 13.00’de başlayacak.

 

“KÖTÜ SONUCA DUR DEMEK İSTİYORUZ”

 

Bu sezon ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Kapaklı Sitespor ise evinde altı puanla altıncı sırada yer alan Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Ligde kötü sonuçlar alarak taraftarlarını üzdüklerini kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Ligde üç maçımızı da kaybederek taraftarımızı üzdük. Futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimiz ile görüşerek bu hafta yeni bir sayfa açacağız. Muratlı Belediyespor’u yenerek taraftarımız ile barışmak istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 

 


0282 747 65 10