Taçspor Kapaklı’dan 3 golle döndü

TFF Bölgesel Amatör Lig 2. Grubun formda ekiplerinden İstanbul temsilcisi Taçspor deplasmanda Kapaklıspor’a konuk oldu. Taçspor ilk maçta 8-0 kazandığı maçın rövanşında Kapaklıspor 3-0 mağlup ederek 3 puanla evine döndü.

29.04.2024 17:51:00 0
Taçspor Kapaklı’dan 3 golle döndü

Kapaklı İlçe Stadında oynanan mücadeleyi Çanakkale Bölgesi hakemi Bölgesel hakem Okan Kayataş yönetirken, Yardımcılıklarını Abdullah Yalçınkaya ve Ahmet Çakmak yaptılar. Muhammed Pala maçta 4. Hakem olarak görev yaptı.

 

KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ 

 

Maça hızlı bir başlangıç yapan konuk ekip Taçspor ilerleyen bölümlerde ataklarını sıklaştırdı. 39’unucu dakikada gelişen Taçspor atağında Ahmet Gündoğdu düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Taçspor’u Kapaklı deplasmanında öne geçirdi. Karşılaşmada mağlup duruma düşen Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik golünü arasa da istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre Taçspor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. 

 

 

MAĞLUBİYETLE AYRILDI 

 

İkinci yarıya hızlı başlayarak etkili bir oyun sergileyen Emir Barlas’ın öğrencileri Muhammed Çetin’in golü ile 2-0 üstünlüğü yakaladı. Farkın ikiye çıkmasının ardından Kapaklıspor oyun disiplininden tamamen koptu. Oyunun kontrolünü tamamen eline alan Taçspor 87. Dakikada maçın yıldızı Muhammed Çetin’in ikinci golü ile farkı da üçe çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada Taçspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. 

 

33 PUANDA KALDI 

 

Bölgesel Amatör Lig 2. Grubun güçlü takımı Taçspor deplasmanda aldığı bu net galibiyetle yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı. Taçspor puanını ise 55 yaparak üçüncü sıradaki yerini korurken, Kapaklıspor ise 33 puanda kaldı. 

 

Haber/Yusuf DURMUŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10