Tartıştığı arkadaşını öldüren şüpheli tutuklandı

Ergene’de Afgan uyruklu Aziz Hacıtturgul’u bıçakla öldürüp kayıplara karışan Afgan uyruklu 16 yaşındaki Hasib A. tutuklandı.

Ergene 20.01.2024 17:05:00 0
Tartıştığı arkadaşını öldüren şüpheli tutuklandı


Ergene’de Afgan uyruklu Aziz Hacıtturgul’u bıçakla öldürüp kayıplara karışan Afgan uyruklu 16 yaşındaki Hasib A. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma ile gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Olay, önceki gün Ergene ilçesinin Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Her ikisi de Afganistan uyruklu olan Hasib A. ile Aziz Hacıturgul arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, Hasib A. Hacıturgul'u bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürülen Hacıturgul, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 


İSTANBUL’DA YAKALANDI 


İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmayla şüpheli Hasib A.'nın İstanbul'da olduğu tespit edildi. Ekipler tarafından Zeytinburnu'nda düzenlenen operasyonla yakalanan şüpheli Tekirdağ'a getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hasib A. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10