Tekirdağ Birinci Amatör liglerinde haftanın Paronoması

Geçtiğimiz hafta start alan 2017-2018 Tekirdağ birinci Amatör liginde gruplarda mücadele eden takımların mücadelesi ilgiyle izlendi.

22.09.2017 20:07:00 0
Tekirdağ Birinci Amatör liglerinde haftanın Paronoması

Takım taraftarları müsabakalara büyük ilgi gösterirken, takımlarının başarılı olması için maç süresince takımlarını desteklediler.

 

 A GRUBUNDA EN FARKLI GALİBİYETİ 100.YIL SPOR ALDI

 

Tekirdağ 1. Amatör Lig A Grubunda kendi saha ve seyircisi önünde Tekirdağ Kartalspor ile karşılaşan Akçeşmespor mücadelesinde tam 8 gol atıldı. Maça iki takımda hızlı başladı ve iki takımında hedefi sahadan mutlak galibiyetle ayrılmaktı. Ancak iki takımında ortaya koyduğu güzel oyun müsabakayı izleyenler tarafından beğenildi ve karşılıklı atılan goller ile müsabaka 4-4 sona erdi ve takımlar birer puana razı olarak sahadan ayrıldı. Eriklice Zeytinspor’da sahasında Kozyörüksporu konuk etti denk kuvvetler mücadelesi şeklinde geçen müsabakada iki takımda bir birine üstünlük kuramadı ve karşılıklı attıkları birer gol ile maç 1-1 sonuçlandı ve birer puanla ayrıldılar. Grubun iddialı takımlarından 100. Yılspor Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor’a konuk oldu.100.Yılspor deplasmanda oynamasına rağmen ortaya güzel ve akılcı bir oyun koydu ve müsabakanın her iki yarısında da ortaya koyduğu güzel oyunu ve müsabakada ele aldığı üstünlüğünü 90 dakika devam ettirdi ve attığı bir birinden güzel goller ile rakibi Hayrabolu belediye gençlik ve Sporu 7-0 farklı bir skorla mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı. Kumbağspor’da evinde Müreftespor’u ağırladı.Müsabakanın başlamasıyla birlikte maçta üstünlük sağlayan Kumbağspor Müraftesporu 3-1 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

 

B GRUBUNDA HAFTANIN KARLI TAKIMLARI ÇORLUSPOR İLE MİSİNLİSPOR OLDU

 

Tekirdağ Birinci Amatör Lig B Grubunda da müsabakalar zevkli ve çekişmeli geçti. Büyük Çınarlıspor sahasında grubun güçlü ekiplerinden Çorluspor’u konuk etti. Müsabakaya iki takımda hızlı başladı. dakikalar ilerledikçe Çorluspor maça ağırlığını koyan taraf oldu.90 dakika boyunca rakibi karşısında üstün oyun sergileyen Çorluspor ilk deplasman maçında sahadan 3-0 galip ayrılarak üç puanla evine döndü. Bu grupta hedefi şampiyonluk olan bir başka takım ise Misinlispor sahasında kaptan Barbarossporu konuk etti. Mutlak galibiyet için sahaya çıkan Misinlispor rakibini 3-0 yenerek üç puanla haftayı kapattı. Hürriyet Yıldız Gençlik ve Spor ‘da sahasında Vakıflar Güvenspor’u ağırladı 90 dakika iki takımında bir birine üstülük kuramadığı müsabakada iki takımda yakaladıkları fırsatları değerlendiremedi ve müsabaka 0-0 sonuçlandı ve sahadan birer puanla ayrıldılar. Bu Grupta Çorlu Trakya Balkanspor maç yapmadan haftayı bay geçti.

 

C GRUBUNDA HAFTANIN EN FARKLI GALİBİYETİNİ ÇUKURYURTSPOR ELDE ETTİ

 

Tekirdağ Birinci Amatör lig C grubunda sezonun ilk maçında Ergene belediye deplasmanında çıkan Çukuryurtspor müsabakanın her iki yarısında da fırtılar estirdi ve 90 dakika boyunca rakibine göz açtırmadı yakaladığı fırsatları gole çevirdi. Sahadan 7-0’lık farklı galibiyetle ayrılarak üç puanı hanesine yazdırarak liderlik koltuğuna oturdu. Grupta hedefi şampiyonluk olan  kendi saha ve seyircisi önünde  ağırladığı  ve galibiyet için Ergene Kırkgöz Gençlikspor  karşısında üstün bir oyun sergilemesine rağmen yakaladığı bir çok gol pozisyonundan da yararlanamadı ve  karşılıklı atılan goller ile müsabaka 3-3 sonuçlandı ve iki takımda sahadan birer puanla ayrılarak hanelerine birer puan yazdırdı.Çerkezköy 1923 Gençlikspor Sezonun ilk maçını deplasmanda Büyük Yoncalıspor ile Saray Sahasında oynadı.İki takımında ortaya koyduğu güzel futbol seyirciler ve taraftarları tarafından beğeni kazandı. Ancak iki takımda kendilerini galip getirecek gol kaydedemeyince karşılıklı atılan birer gol ile maç 1-1 sona erdi ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. Çerkezgücüspor Da tekirdağ deplasmanında tekirdağ Marmaraspor’a konuk oldu. Sahadan mutlak üç puan almak için mücadele eden çerkezköy temsilcisi Çerkezgücüspor zorda olsa rakibi Tekirdağ Marmaraspor’u 1-0 mağlup ederek sezonun ilk maçını üç puanla kapadı.

 

 AMATÖR LİG A-BVE C GRUPLARINDA HAFTANIN MAÇLARI A GRUBU

 

Kozyörükspor-Hayrabolu Gençlik ve Spor, Tekirdağ Kartalspor-Eriklice Zeytin Spor, 100. Yılspor-Kumbağspor-Müreftaspor-Akçaşmaspor

 

B GRUBU

 

Tekirdağ Büyükşehir Gençlikspor-Çorlu Trakya Balkanspor, Çorluspor-Sağlıkspor, Vakıflar Güvenspor-Misinlispor, Kaptan barbarosspor-Hürriyet Yıldız gençlik ve Spor, Büyük Çınarlıspor bay

 

C GRUBU

 

Çerkezköy 1923 gençlikspor-Tekirdağ marmaraspor, Ergene Kırkgöz Gençlikspor-Büyük Yoncalıspor, Çerkezgücüspor-Ergene belediyespor,Çukuryurtspor-kızılpınarspor

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10