Tekirdağ Şarköyspor’u iki golle geçti

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftanın önemli karşılaşmasında Tekirdağspor evinde Şarköyspor’u konuk etti.

Şarköy 13.11.2023 12:28:00 0
Tekirdağ Şarköyspor’u iki golle geçti

 

İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde iki gol bulan Tekirdağspor karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılıp yoluna kayıpsız devam etti. 

Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda oynanan karşılaşma öncesi geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden taraftar lideri Cenk Serim’i taraftarlar unutmadı. Tekirdağspor ısınmaya Cenk Serim’in resminin bulunduğu tişörtlerle çıkarkan, Serim adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

 
TEKİRDAĞSPOR ÖNE GEÇTİ 


Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Tekirdağspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol pozisyonları bulmasına rağmen bir türlü golü bulamadı. Savunma ağırlıklı oynayan Şarköyspor ise Tekirdağspor’un hatalarından gol aramaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanırken, karşılaşmanın ikinci devresine hızlı giren Tekirdağspor 64’üncü dakikada golü buldu. 

 


64 dakikada hızlı gelişen Tekirdağspor atağında Berkay’ın vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu iyi takip eden Birol Öztürk şık bir vuruş ile topu ağlara göndermesini bildi. 


İKİ GOLLE KAZANDI 


Gelen golle birlikte rahatlayan Tekirdağspor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda Tekirdağspor farkı da ikiye çıkardı. 84’üncü dakikada gelişen Tekirdağspor atağında Mehmet Çağlar Çavdar’ın ortasını iyi takip eden Kadir Muharrem Pehlivan düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek farkı da ikiye çıkardı.

 

 Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada Tekirdağspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyetle birlikte Tekirdağspor puanını 18 yaparken, Şarköyspor beş puanda kaldı. 


Haber/şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10