"Tekirdağ yine CHP belediyeciliği dedi"

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçimi kazanan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer ve Tekirdağ’da 9 ilçede kazanan CHP adaylarını tebrik etti.

Tekirdağ 1.04.2024 16:50:00 0

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından değerlendirmelerde bulundu. 

 

“GELECEK SEÇİMLERE UMUT OLDU”

 

CHP'nin sadece Tekirdağ'da değil Türkiye genelindeki başarısının gelecek seçimlere umut olduğunun altını çizen Yontar, "31 Mart yerel seçimlerini Türk demokrasisine yakışır bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Tekirdağ'da büyük bir zafere imza attık. Tekirdağ'da adayımız Sayın Dr. Candan Yüceer büyük bir farkla belediye başkanı seçilerek bayrağı Sayın Kadir Albayrak'tan devraldı. Büyükşehirle birlikte ilimizin genelinde 12'de 10 yaptık. 6 ilçemizde CHP bayrağını dalgalandırmaya devam ederken, emanet verdiğimiz 3 ilçemizi de geri aldık” dedi. 

 

“TEKİRDAĞ HALKÇI VE SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ TERCİH ETTİ”

 

Tekirdağ’ın bu seçimlerde de CHP belediyeciliğini, halkçı ve sosyal belediyeciliği tercih ettiğini dile getiren Yontar, “Bizler de belediye başkanlarımızla birlikte Tekirdağımıza katkı sunmak ve geliştirmek için var gücümüzde çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediyesi Başkanımız Sayın Volkan Nallar, Marmaraereğlisi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Onur Bozkurter, Şarköy Belediye Başkanımız Sayın Alpay Var, Saray Belediye Başkanımız Sayın Abdül Taşyasan, Muratlı Belediye Başkanımız Sayın Varol Türel, Malkara Belediye Başkanımız Sayın Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Hayrabolu Belediye Başkanımız Sayın Tuncer Başoğlu, Çorlu Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sarıkurt, Çerkezköy Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay'ı tebrik ediyor, başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu. 

 

HAYIRLI OLSUN 

 

Yontar, “CHP'nin kazanmış olduğu bu büyük zafer toplumumuzun her kesimine hayırlı uğurlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde güzel coğrafyamızın her bir yeri kırmızı renge bürünene kadar çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz ve çok daha iyi bir Türkiye hedefimize emin adımlarla yürümeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Sevay SÖNMEZ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10