TEKNOPASHA ekibi Uzunlar’ı ziyaret etti

Süleymanpaşa Belediyesi Kod Akademisi’nin Çocuk STEM Lab Atölyesi öğrencileri TEKNOPASHA ekibi Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar’ı ziyaret etti.

Süleymanpaşa 27.01.2024 14:05:00 0
TEKNOPASHA ekibi Uzunlar’ı ziyaret etti

4 Şubat’ta düzenlenecek ‘First Lego League’ turnuvasında Tekirdağ’ı temsil edecek olan gençlere öğretmenleri eşlik etti. 

 

 

 

 

“ŞEHRİMİZİN GELECEĞİ İÇİN BÜYÜK UMUT VAAT EDİYOR”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, “Süleymanpaşa Belediyemizin Kod Akademisi’nin parlak genç zihinleri, Çocuk STEM Lab Atölyesi öğrencileri TEKNOPASHA ekibi ile bir araya geldim. Genç yeteneklerimiz, 4 Şubat Pazar günü düzenlenecek ‘First Lego League’ turnuvasında şehrimizi temsil edecek. Öğrencilerimiz, 2.5 dakika içinde görevleri tamamlayacak bir robot geliştirdi ve bu robotun sadece tasarımı değil, aynı zamanda öğrencilerimizin hazırladığı yazılımı ve çözüm odaklı yenilikçi projeleri de bizleri gururlandırıyor. Çocuklarımızın yetenekleri ve bilgi birikimleriyle hazırlanan bu projeler, şehrimizin geleceği için büyük umut vaat ediyor. Tüm öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10