Tomurcuk Anaokulunda 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı Çerkezköy'de faaliyet gösteren Özel Çerkezköy Tomurcuk Anaokulunda hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çerkezköy 26.04.2024 15:30:00 0
Tomurcuk Anaokulunda 23 Nisan coşkusu

 

Hafta boyunca minikler çeşitli oyun gruplarında gönüllerinde eğlenirken, okul yönetimi öğrenciler için mangal partisi de düzenledi. 

 



Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara armağan edişinin 104’üncü yılı Özel Çerkezköy Tomurcuk Anaokulunda bu yıl da coşkulu bir şekilde kutlandı.

 


DOLU DOLU KUTLADIK 


Özel Çerkezköy Tomurcuk Anaokulu Müdürü Tuğba Zenginal yaptığı açıklamada, “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çocuklarımın mutlu olacağı, eğlenecekleri ve aynı zamanda milli değerlerimizi de öğrenecekleri bir etkinlik planlaması yaptık. Pazartesi günü okulumuzda resmi törenimizi gerçekleştirdik çocuklarımızın gösterilerini izledik. 23 Nisan Salı günü ise ilçe geneli bayram kutlaması vardı ve dileyen öğrencilerimiz etkinliğe katıldılar. Çarşamba günü okulumuz bahçesinde şişme oyun alanları, canlı müzik, pamuk şeker, popcorn, yüz boyama, palyaço etkinlikleri ile çocuklarımız harika bir gün geçirdiler. Perşembe günü bahçemizde çocuklarımız için mangal partisi gerçekleştirdik. 

 

 

Son olarak Cuma günü ise bahçemizde çocuklarımızla birlikte geleneksel çocuk oyunlarımızı birlikte oynadık. Etkinliklerimizi bir haftaya yayarak öğrencilerimizin dolu dolu eğlenmelerini istedik. Ve gerçekten de öyle oldu. Çocuklarımız mutlu bizler de mutlu olduk Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum. Bu bayramı bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkürlerimizi sunuyorum. Atamızın izinde nice mutlu nesiller yetiştirmeyi diliyorum” dedi. 


 Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10