Topak’tan Ergene Velimeşespor’a ziyaret

31 Mart Yerel Seçimlerinde Ergene Belediye Başkanlığına seçilen Müge Yıldız Topak TFF 3.Ligde mücadele eden Ergene Velimeşespor’u ziyaret etti. Ziyaret esnasında Ak Parti Ergene İlçe Başkanı Hasan Şen de hazır bulundu.

Ergene 7.04.2024 14:51:00 0
Topak’tan Ergene Velimeşespor’a ziyaret


Çiçeği burnunda Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ı kulüp ziyaretinde Kulüp Başkanı Serkan Bezgin, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular çiçeklerle karşıladı. Ziyarette Kulüp Başkanı Serkan Bezgin ve Teknik Direktör Özgür Sağlam ve kaptan Fatih Dilek takımın durumu hakkında Belediye Başkanı Topak’a bilgiler verdi. 

 


HER ZAMAN YANINIZDAYIZ 


Kendisinin de sporun içinden geldiğini hatırlatan AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hasan Şen, Ergene Velimeşespor’un ligde kalması için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti. Teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, “ Sizlerle gurur duyuyoruz. Her zaman desteğiniz devam edecektir. Sizler asla yalnız değilsiniz. Sahada en iyi mücadele verip maçları kazanacağına inancım sonsuzdur. Asla kaygılanmayın Müge Ablanız var" dedi. Kulüp başkanı Serkan Bezgin de günün anısına Müge Yıldız Topak’a plaket takdim etti. 


Haber/Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10