Ulusan yaz okulu kurslarını ziyaret etti

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan beraberinde Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Şube Müdürü Mustafa Doğan ile yaz okulu kapsamında açılan kursları ziyaret ettiler.

Bölgede Gündem 19.07.2023 13:26:00 0
Ulusan yaz okulu kurslarını ziyaret etti

 

İlk olarak MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün okul öncesi yaz okulu programı çerçevesinde 29 Ekim Cumhuriyet Anaokulu ve Ural Özyiğit Anaokulunda açılan yaz okulu kurslarını ziyaret ederek burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Ulusan, öğrencilerle sohbet ederek yaptıkları etkinliklere eşlik etti. 

 

 

 

ÖĞRENCİLERİN ETKİNLİKLERİNE KATILDILAR 

Heyet daha sonra Çorlu İmam Hatip Ortaokulu ve Atakent Ortaokulunda Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve STK'ların ortak çalışmasıyla Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz kurslarını ziyaret ettiler. Yönetici ve öğretmenlerden kurslarla ilgili bilgi alan heyet, kurs kapsamında yaz okuluna devam eden öğrencilerle sohbet etti. 

 

Ardından Bilim ve Sanat Merkezine geçerek burada yine Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yaz okulu kapsamında açılan etkinlik atölyelerini ziyaret eden Ulusan ve beraberindeki heyet, öğrencilerle tanışma ve çalışmalarına eşlik etme etkinliği gerçekleştirdiler.

 

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDULAR 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve beraberindeki heyet son olarak hayatını kaybeden öğrenci Özgür Macit'in annesi Emine Macit'e taziye ziyaretinde bulundular.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10