Vali Yıldırım Muratlı’da halk toplantısına katıldı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Muratlı’ya geldi.

Muratlı 20.12.2022 17:17:00 0
Vali Yıldırım Muratlı’da halk toplantısına katıldı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Muratlı’ya geldi. Muratlı’da Ballıhoca Mahallesi’ndeki Köy Yaşam Merkezini ziyaret eden Vali Yıldırım daha sonra bu mahallede halk toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Özdenler Un Fabrikasını da ziyaret eden Vali Yıldırım, Kıbrıs Gazisi Ahmet Arite’yi evinde ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Muratlı’ya gelen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a, Muratlı Kaymakamı Bülent Uygur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve ilçe protokolü eşlik etti.

KÖY YAŞAM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ 

Vali Yıldırım ilk olarak Ballıhoca Mahallesi Köy Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali Yıldırım, merkezde eğitim gören çocuklarla birlikte ders işledi. Çocuklarla sohbet edip şakalaşan Vali Yıldırım, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Köy Yaşam Merkezi’nde eğitim gören kadınlarla da sohbet eden Vali Yıldırım, kadınlara başarılar diledi.

HALK TOPLANTISINDA VATANDAŞLARI DİNLEDİ 

Vali Yıldırım halk toplantıları kapsamında Ballıhoca mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini, şikayetlerini dinleyen Vali Yıldırım tek tek not alırken, sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Vali Yıldırım daha sonra 

Muratlı Organize Sanayi Bölgesinde bulunan un üreterek iç piyasaya satışını yapan Özdenler Un Fabrikası’nı ziyaret etti.Ziyarette firma sahipleri Mustafa Özden ve Kemal Özden tarafından karşılanan Vali Yıldırım sonrasında fabrikaya geçerek fabrika hakkında bilgi aldı.

KIBRIS GAZİSİ ARİTE’Yİ UNUTMADI 

Vali Yıldırım ziyaretleri kapsamında Kıbrıs Gazisi Ahmet Arite’yi evinde ziyaret etti. 

Vali Aziz Yıldırım, ziyarette Gazi Arite ve ailesi ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Gazi Arite’de Kıbrıs Barış Harekatı’nı ve harekat süresinde yaşadıklarını anlattı. Vali Yıldırım Muratlı Eski Öğretmenevi binasını da ziyaret ederek binanın tadilat süreci hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

CEMEVİNİ ZİYARET ETTİ 

Vali Yıldırım Muratlı ziyaretleri sırasında Muratlı Cemevi’ni ziyaret etti. Cemevi Başkanı Mustafa Marangoz tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında Cemevi’ni gezdi. Akabinde Başkan Mustafa Marangoz ve Cemevi  üyeleri  ile bir süre sohbet eden Vali Yıldırım, Cemevi’nin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.Cemevi bünyesinde seramik ve çini kursunda eğitim alan kadınlarla da sohbet eden Vali Yıldırım, seramik ve çini hakkında bilgi aldı ve kadınları tebrik ederek başarılar diledi.   Başkan Marangoz ve Cemevi üyeleri ziyaretleri sebebi ile Vali Yıldırım ve protokol üyelerine teşekkür etti.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10