Vali Yıldırım’dan Hayrabolu çıkarması

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Hayrabolu’da bir dizi ziyarette bulundu.

Hayrabolu 12.01.2023 12:57:00 0
Vali Yıldırım’dan Hayrabolu çıkarması

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a Hayrabolu ziyaretlerinde; Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin eşlik etti.

KAYMAKAM FIRAT’I ZİYARET ETTİ 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Hayrabolu ziyaretleri kapsamında ilk olarak Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Fırat tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında kaymakamlığa geçti. Kaymakam Fırat ile Hayrabolu ilçemiz hakkında bir süre görüştü.

DEVLET HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU 

Vali Aziz Yıldırım daha sonra Hayrabolu Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Enes Özsoy ve hastane personelleri tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında hastaneyi gezdi. Akabinde Başhekim Özsoy’la bir süre görüşen Vali Yıldırım, hastane hakkında bilgi aldı.

BİLGİ ALDI 

Hayrabolu ziyaretleri kapsamında yapım süreci devam eden Hayrabolu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaat alanında incelemelerde bulunarak inşaat alanını gezen Vali Yıldırım, yapım süreci hakkında yetkililerden bilgi aldı.

DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ 

Vali Aziz Yıldırım, Hayrabolu ziyaretleri kapsamında yapım çalışmaları devam eden Hayrabolu Buzağacı Kavşağını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Alpullu-Hayrabolu, Hayrabolu-Malkara bağlantısını sağlayacak olan kavşağı gezen Vali Yıldırım, yetkililerden bilgi aldı.

MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Daha sonra ‘Halk Toplantıları’ kapsamında Hayrabolu’nun Lahana Mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen  Vali Yıldırım, Halk Toplantısında vatandaşların taleplerini, şikayetlerini ve dertlerini dinledi. Talep ve şikayetleri not aldı. Sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Vatandaşların huzuru ve güvenliğinin öncelikli konu olduğunu söyleyen Vali Yıldırım “Devletimiz tüm imkânlarıyla milletimizin her zaman yanında. Bizler bu imkânlar çerçevesinde vatandaşlarımıza destek olmaya, sorunlarına çare olmaya gayret ediyoruz” dedi.

ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ 

Vali Aziz Yıldırım daha sonra 2000 yılının Eylül ayında Hakkari ili Şemdinli ilçesinde Şehit olan Piyade Er Hüseyin Çetin’in ailesini ziyaret etti. Ziyarette şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Yıldırım, onlarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Ardından ziyarette Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi. Ziyarette konuşan Vali Yıldırım “Şehitlik mertebesine yükselen Şehitlerimize minnet ve şükran borçluyuz. Devletimiz her zaman şehit ailelerinin yanındadır. ” dedi.

POLİS KONTROL NOKTASI’NI ZİYARET ETTİ 

Polis Kontrol Noktası’nı ziyaret ederek denetimlerde bulunarak kontrol noktasında görev yapan polislerle bir süre sohbet eden Vali Yıldırım, görevlerinde başarılar diledi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10