Yalçın Özden Tiyatrosu tiyatro severlerle buluştu

Süleymanpaşa Belediyesi Kasım ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Yalçın Özden Tiyatrosu tarafından sahnelenen Ekşi Elma ve çocuklara yönelik Nasreddin Hoca ile Keloğlan oyunları büyük ilgi gördü.

Süleymanpaşa 30.11.2023 10:45:00 0
Yalçın Özden Tiyatrosu tiyatro severlerle buluştu


Nasreddin Hoca ile Keloğlan, Ali Cengiz Oyunu isimli çocuk oyunu ve yetişkinlere yönelik Ekşi Elma isimli oyun, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde sahnelendi. 


MİNİK TİYATRO SEVERLER BEĞENİYLE İZLEDİ 


Süleymanpaşa Belediyesi Kasım Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gösterimi yapılan oyunlar, Duayen Tiyatro Sanatçısı Yalçın Özden ve ekibi tarafından sahneye koyuldu. Süleymanpaşalı çocuklar ve sanatseverlerden büyük ilgi gören her iki oyunda da salon tamamen doldu. Saat 14.00’da Nasreddin Hoca ile Keloğlan, Ali Cengiz Oyunu isimli çocuk oyunu minik tiyatro sevdalılarının beğenisine sunulurken, saat 20.00’da da Ekşi Elma isimli oyun sahnedeydi.

 


AYAKTA ALKIŞLANDILAR 


Ücretsiz olan oyunu izleyen Süleymanpaşalılar, beğenilerini ayakta alkışlayarak gösterdiler. Oyunun ardından Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Öztekin, yılların yaşlandıramadığı Usta Tiyatrocu Yalçın Özden’e çiçek takdim etti.


Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10