Yaz Şenlikleri renkli görüntülerle başladı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen "Yaz Şenlikleri" etkinlikleri kapsamında Yeniçiftlik Mahallesi’nde gerçekleştirilen konserde, Gökhan Denk, Seher Çelik ve Rubato sahne aldı.

Marmara Ereğlisi 24.07.2023 16:10:00 0
Yaz Şenlikleri renkli görüntülerle başladı

 

 Konserde konuşan Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Gelenekselleşen Yaz Şenlikleri etkinliklerimize bir sonraki ay, on gün sürecek geniş bir programla devam edeceğiz” dedi. 

Yaz Şenlikleri etkinliklerini bir gelenek haline getiren Marmaraereğlisi Belediyesi, ilk konserini Yeniçiftlik Mahallesi’nde düzenledi.  Marmaraereğliler, Gökhan Denk, Seher Çelik ve müzik grubu Rubato’nun sahneye çıktığı geceye yoğun katılım gösterdi. Sanatseverlerin ilgiyle takip ettiği Rubato grubu, gecede kendi özgün yorumlarıyla sevilen şarkıları seslendirdi. Konseri izlemek için alana gelen ilçe sakinleri şarkılara eşlik ederek eğlenceli bir akşam geçirdi.

 


“SADECE TURİZMLE ANILAN BİR YER OLMAYACAK” 


Konserde Marmaraereğlili hemşehrilerine seslenen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçenin sadece turizmle anılan bir yer olmayacağını, yapacakları etkinlikler, şenlikler ve festivallerle Marmaraereğlisi’nin kültür mozaiğini barındıran bir kent olacağına değinerek, ‘’Sanatın iyileştirici, umut verici ve birleştirici yönünü kullanma çabası içerisindeyiz.  Gelenekselleşen yaz konserlerimizin ilkinde sizlerle bir aradayız. 

 

 

Bütün çabamız Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız ilke ile gelecek nesillerimize daha yaşanılabilir daha güzel bir Marmaraereğlisi bırakmak için. Bu doğrultuda çalışmalarımızda önceliğimiz her zaman gençlerimiz. Gelenekselleşen Yaz Şenlikleri etkinliklerimize bir sonraki ay, on gün sürecek geniş bir programla devam edeceğiz. Marmaraereğlisi’nin adını her yerde duyuracağız. Sizleri daha fazla bekletmeyerek bu eşsiz müzik şölenini izlemeye davet ediyorum. Herkese İyi eğlenceler diliyorum” dedi.


Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10