Yaz spor okulu devam ediyor

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğümüz yaz okulu kurslarımızda tüm miniklerimiz hem gönüllerince vakit geçirebilecek hem de yeteneklerini geliştirebilecek” dedi.

Şarköy 21.07.2023 14:22:00 0
Yaz spor okulu devam ediyor

 

Şarköy Belediyesi tarafından çocukların yaz tatilini değerlendirmesi için ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Spor Okulu devam ettiğini kaydeden Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğümüz yaz okulu kurslarımızda tüm miniklerimiz hem gönüllerince vakit geçirebilecek hem de yeteneklerini geliştirebilecek” dedi.

Yaz Spor Okulu kurslarının baştan aşağı yenilenerek modern görünüme kavuşturulan Ertuğrul Yanık Halı Saha Tesisleri’nde devam ettiği ifade edildi. 

 


HAFTANIN İKİ GÜNÜ DÜZENLENİYOR 


Hafta’nın iki günü Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirilen kurslardan oldukça memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar Belediye Başkanı Alpay Var’a sunduğu imkânlardan dolayı teşekkür ettiler.


8-14 YAŞ ARALIĞINDAKİ ÇOCUKLARA YÖNELİK DÜZENLENİYOR 


Ertuğrul Yanık Spor Tesisleri’nde futbol ve tenis branşlarında devam eden kurslara katılan minikler spor, eğlence ve arkadaşlık dolu ortamda eğlenceli vakit geçiriyor. Deneyimli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen kurslarla çocukların sporla iç içe bir şekilde yaz dönemini değerlendirmesi sağlandığını kaydeden yetkililer, “8-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik düzenlenen kurslar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Çocuklarını yaz okuluna getiren ebeveynler, gerek eğitim kalitesinden gerekse sağlanan imkânlardan dolayı oldukça memnuniyet duyduklarını ifade etti” dedi. 

 


YETENEKLERİNİ GELİŞTİREBİLECEKLER 


Konuyla ilgili açıklama yapan Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, ‘’ Sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğümüz yaz okulu kurslarımızda tüm miniklerimiz hem gönüllerince vakit geçirebilecek hem de yeteneklerini geliştirebilecek. Sporun çocuklarımızın gelişiminde büyük fayda sağladığının farkındayız. Çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak kurslarımızı çeşitlendirerek, sürekli hale getirmek için çalışıyoruz. İlerleyen süreçte de faaliyetlerimiz artarak devam edecek. 

 

Şarköy’de yaşayan çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizlerde bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürerek miniklerimize en iyisini sunmak adına çaba sarf ediyoruz. En değerli varlığımız olan çocuklarımızın her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz’’ dedi.


Haber / Semih SARMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10