Yaz spor okulunu tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi

Şarköy Belediyesi tarafından minikler için gerçekleştirilen yaz spor okulu kursları, güzel bir finalle taçlandırıldı.

Şarköy 1.09.2023 13:43:00 0
Yaz spor okulunu tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi

 

Yaz sezonu boyunca Ertuğrul Yanık Spor Tesisleri’nde tenis ve futbol branşlarında gerçekleştirilen kurslar, miniklerin kıyasıya mücadelesine ev sahipliği yaparken, eğlence dolu anılara ve yeni arkadaşlıkların oluşmasına da zemin hazırladı. Yaz spor okulu kurslarının final gününde, Belediye Başkanı Alpay minik sporculara madalya ve sertifikalarını takdim etti. 

Şarköy Belediyesi, yeteneklerini geliştirmek ve yaz sezonunu spor aktiviteleriyle geçirmek isteyen minik sporcuların yanındaydı. Yaz spor okulu kurslarında eğitici ve eğlence dolu bir süreç geçiren sporcular dolu dolu geçen bir sezonu geride bıraktı. Deneyimli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen kurslarla çocukların sporla iç içe bir şekilde yaz dönemini değerlendirmesi sağlandı. 2 ay boyunca süren ve 8-14 yaş aralığındaki çocukları kapsayan kurslar başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

 


TEBRİK ETTİ 


Şarköy Belediyesi tarafından tenis ve futbol branşları olmak üzere ücretsiz olarak gerçekleştirilen kurslara 100’e yakın minik sporcu katıldı. Kursların final gününde duygu ve düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, spora değer verilen bir kentte yaşadıkları için duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

 

Yaz spor okulu kursunda minik sporcuların her zaman yanında olan, onların verimli ve eğlenceli bir kurs dönemi geçirmelerini sağlayan antrenörler de başarılı bir dönemi geride bırakmanın mutluluğunu yaşadılar. Final gününde kurs antrenörlerine teşekkür plaketlerini takdim eden Belediye Başkanı Alpay Var başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik etti.


ŞARKÖY’DE SPOR DOLU BİR YAZ SEZONUNU GERİDE BIRAKTIK’’


Sportif faaliyetlerin günlük hayatta büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, “ Sevgi kenti Şarköy’ümüzde yaşayan çocuklarımızın yaz sezonunu daha verimli geçirebilmeleri adına açtığımız kursları başarılı bir şekilde tamamlamanın sevincini yaşıyoruz. Yaz spor okulu kurslarında minik sporcularımızın beden ve ruh sağlığı gelişimine katkı sağlayarak, dolu dolu bir sezon geçirmelerini sağladık.

 

 

 İlerleyen dönemde de spora ve sporcuya değer veren yönetim anlayışıyla kurslarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, yaz spor okulu kurslarına katılan minik sporcularımıza ve onların eğitimlerini büyük bir titizlikle gerçekleştiren eğitmenlerimize teşekkür ediyor; bizlere güvenerek çocuklarını yaz spor okulu kurslarımıza gönderen tüm hemşehrilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Sporun kalbi Şarköy’de atmaya devam edecek” dedi.


Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10