"Yeni Dünya, Yeni Eğitim, Yeni İnsan"

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Yeni Dünya, Yeni Eğitim, Yeni İnsan" konulu Konferans düzenlendi. Konferansta ayrıca "Tekirdağımızın Tarihi, Kültürü, Sanatı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programa ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Erdoğan, Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Nişancı, Süleymapaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Tekirdağ İl Milli Eğitim Şube Müdürü Suat Aydın, Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol, okul müdürleri, öğretmenler veliler ve öğrenciler katıldı.

 

KONFERANS DÜZENLENDİ

 

Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Erdoğan’ın açılış konuşması ile devam eden konferans konuşmacı olarak katılan Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Nişancı “ Yeni Dünya, Yeni İnsan,  Yeni Eğitim” Konulu konferans verdi.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Konferansın ardından “Tekirdağımızın Tarihi, Kültürü, Sanatı ve Turizm Zenginlikleri” konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan Süleymanpaşa Namık Kemal Lisesi Öğrencisi Zeynep Sude Sezgin’e, ikinci olan Hayrabolu Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Işık Okan’a, üçüncü olan Süleymanpaşa Namık Kemal Lisesi Öğrencisi Burak Kelleci’ye ve dördüncü olan Çerkezköy Özel Uğur Anadolu Lisesi Öğrencisi Yiğithan Eroğlu’na ödülleri verildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR