Yüksel, Ergene’de vatandaşlarla bir araya geldi

Ergene’de bir dizi ziyarette bulunan Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, ilçede kooperatif ve dernekleri ziyaret etti, esnaf ve vatandaşla buluşarak sorun ve taleplerini dinledi.

Ergene 1.02.2024 11:53:00 0
Yüksel, Ergene’de vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimleri öncesi saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

 

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR 

Yüksel bu kapsamda Ergene’de bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, “Tekirdağ’ımızın sanayi ve kültür şehri Ergene’deyiz. Bugün, Cumhur İttifakımızın değerli yöneticileriyle birlikte, ilçemizdeki kooperatif ve derneklerimizi ziyaret ederek, değerli başkanlarımız ve yönetimleriyle bir araya geldik. Ulaş Tarım Kredi Kooperatifi, Ulaş Spor Avcılar - Erzurumlular Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Bulgaristan Göçmenleri Derneği ile Samsunlular Derneği'nde fikir alışverişinde bulunduk” dedi. 

 

 

 

 

“DAHA GÜZEL YARINLARA YÜRÜYORUZ”

Yüksel, “Hemşehrilerimizle buluştuğumuz bugün, soğuk havaya rağmen Ergene'mizin sıcak ve samimi atmosferi içinde geçti. Esnafımıza bereketli kazançlar, ilçemizin güzel insanlarına sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diledik. Bu değerli buluşmalar, Tekirdağ’ımızı ve Ergene’mizi daha iyi bir geleceğe taşıma yolundaki kararlılığımızı ve birlikteliğimizi daha da pekiştirdi. Ergene ilçemizin zengin kültürel mirasını ve sanayi potansiyelini daha da ileriye taşıyacak projelerimizle, Tekirdağ'ımız için hep birlikte daha güzel yarınlara yürüyoruz” ifadelerini kullandı. 

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10