Yüksel: Milletimizin birliği ve beraberliği daima var olsun

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Tekirdağ 1.04.2024 13:05:00 0
Yüksel: Milletimizin birliği ve beraberliği daima var olsun

Pazar günü gerçekleştirilen 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Cüneyt Yüksel rakibi Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer karşısında seçimden mağlubiyet ile ayrıldı. 

 

“YEREL SEÇİM SONUÇLARIMIZ İLİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

 

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, “Kıymetli hemşehrilerim, yerel seçim sonuçlarımız ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Bugün demokrasimizin gereği olarak sandık başında oylarını kullanan tüm vatandaşlarımıza, sandıklarımızda hala görev yapan tüm görevlilerimize, şahsıma oy vermiş veya vermemiş olsun tüm hemşehrilerime, Cumhur İttifakımızın tüm üye ve teşkilatlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Milletimizden görev yetkisini alan Belediye Başkan Adaylarımıza, Meclis Üyelerimize ve Muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Milletimizin birliği ve beraberliği daima var olsun” dedi. 

 

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10