Yurdakul: Üstyapı çalışmaları en kısa sürede başlayacak

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Üstyapı çalışmaları en kısa sürede başlayacak

Malkara 12.06.2023 12:51:00 0
Yurdakul: Üstyapı çalışmaları en kısa sürede başlayacak

 

Malkara Belediyesi ile Serin Beton İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Hafriyat Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi arasında 2023/395237 İhale Kayıt Numaralı Malzemeli Parke Taş, Bordür, Beton Oluk ve Kaldırım Düzenlemesi Yapım İşine ait sözleşme imzalandı.

Malkara Belediyesi adına Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Serin Beton İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Hafriyat Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adında vekâleten Umutcan Demiray arasında gerçekleştirilen imza töreninde Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya ve Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Mesut Akıncı ve Malkara Belediyesi Personelleri Engin Karaca ve Mustafa Dede yer aldı.


“YOLLARIMIZI YENİLEYECEĞİZ” 


Sözleşmenin imzalanmasının ardından konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Malkara Belediyesi olarak ilçemizde gerek alt yapı gerekse üst yapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizde ZORLU ENERJİ tarafından devam eden doğal gaz kazı çalışmaları ve zaman içerisinde deforme olan yollarımızın yenilenmesi ve onarılması için sözleşmemizi imzaladık. İhale kapsamında 8 santimetre yüksekliğinde toplam 43 bin 819 metrekare beton parke taşı kullanarak yollarımızı yenileyeceğiz. En kısa sürede sözleşme imzaladığımız yüklenici firmaya, yer teslimini gerçekleştirip yenilenmiş yolları hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Üst yapı çalışmalarının önemini ve etkisini göz önünde bulundurarak, bu konuda ortaya çıkabilecek herhangi bir mağduriyet için hemşehrilerimizin anlayışına sığınıyor ve sabır göstermelerini rica ediyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan ve anlayış gösteren tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür etmek istiyorum. Üst yapı çalışmaları sayesinde ilçemizdeki yaşam kalitesini artırmak ve daha güzel bir çevre oluşturmak için çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz” dedi. 


Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10