Ziraat Odası Başkanı Toprak, güven tazeledi

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısı dün yapılırken, 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Hasan Toprak güven tazeleyerek delegelerin oyu ile yeniden başkanlıÄ?

Ziraat Odası Başkanı Toprak, güven tazeledi

Dün saat 09.00’da başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, faaliyet raporu hakkında da bilgi verdi. Ziraat Odası binasının odanın kendi malı olduğunu söyleyen Toprak “Bu binada satış reyonu, bodrum katta depo ve asma katında da meclis salonu ve başkanlık salonu mevcut” dedi. Odanın toplam üye sayısının 1751 olduğunu ifade eden Toprak “Aktif olarak 1241 çiftçi ailesinin yanı sıra Çerkezköy ve Kapaklı’da da halkın zirai ilaç, çevre sağlık ilaçlar, sebze tohumlarının yanında zirai alet ekipmanları temininde hizmet veriyoruz” dedi.

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

Başkan Hasan Toprak’ın konuşmasının ardından kongre divanı oluşturulurken, Divan Başkanlığına Selami Şirin, Divan Başkan Yardımcılığına Halit Er, Divan katipliğine de Remzi Mert seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından raporlar sunularak oybirliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere geçilirken, seçimlere mevcut başkan Hasan Toprak’ın tek listesi ile gidildi.

 

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

20 delegenin tamamının oy kullandığı seçimlerde Hasan Toprak tüm delegelerin oyunu alarak üçüncü kez başkanlığa seçildi. Toprak başkanlığındaki yönetimde Gökhan Babacan, Uğur Soydan, Nadi Atar ve Sermet Sarıca yer aldı. Seçimin ardından yeniden konuşma yapan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, oda olarak bugüne kadar çiftçilerin tüm yasal haklarını en iyi şekilde koruyup kolladıklarını belirtti.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Bundan sonra da aynı hassasiyetle çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Toprak “Üye ve çiftçilerimizin mahsullerini en iyi şekilde değerlendirilmesi ve alın emeklerinin karşılığını almaları yönünde de mücadelemiz devam edecek” dedi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU